Gott slut och rösta på mig!!!

29
Dec
2017

 

 

GOTT SLUT!!!!

Tack för ett härligt utvecklande år!

Jag hoppas du reflekterat över allt bra du gjort och åstadkommit under året! Att du laddar energi inför ett spännande 2018! Att du satt inspirerande mål för dig själv och att du utmanar dig själv.

Jag kan behöva utmana mig själv rejält! Jag är uttagen till en talangtävling för talare och nu skulle jag behöva din hjälp! Om du tycker att jag är en bra talare så skulle jag värdesätta din röst på mig i denna talangtävling jätte jättemycket! Om du gillar mig så mycket att du tycker andra borde rösta på mig och delar denna länk skulle jag bli rörd! 

Jag ser fram emot massor av intressanta möten 2018 och hoppas att vi ses i vimlet.

Stor kram

Hasse

 

Gratis säljtips


Kontakta Revenue Factory

070-5340074